Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

~ Garnier Ultimate Beauty Oil - Review ~

Σε όλες μας αρέσουν τα λαδάκια, έτσι δεν είναι?! Λαδάκια για το σώμα, για το πρόσωπο, για τα μαλλιά, γενικά υπάρχουν πολλά. Σήμερα θα σας μιλήσω για το ξηρό λαδάκι της Garnier, Ultimate Beauty Oil, για το σώμα.


Το Ultimate Beauty Oil είναι εμπλουτισμένο με έλαιο Argan, έλαιο Macademia, Αμυγδαλέλαιο και έλαιο Τριαντάφυλλου, τα οποιά προσφέρουν θρέψη και βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Απορροφάται αμέσως και δεν αφήνει αυτή την αντιαισθητική λιπαρότητα στο δέρμα με αποτέλεσμα να μην λεκιάζει τα ρούχα. Μετά τη χρήση το δέρμα μου είναι πιο απαλό και με μια υπέροχη λάμψη. Όσο για το άρωμα του έιναι απλά υπέροχο, λουλουδάτο και διακριτικό, μένει όμως αρκετά στο σώμα. 
Επίσης κάτι που έχω παρατηρήσει είναι οτι από τοτε που ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ μετά το μπάνιο σε βρεγμένη επιδερμίδα τα πόδια μου δεν ερεθίζονται τόσο όταν ξυρίζομαι. 
Η συσκευασία του είναι πολύ ωραία με αντλία σπρέι, κάτι το οποίο με έχει βολέψει αρκετά.
Μου αρέσει να το παίρνω μαζί μου στην θάλασσα, όσο ακόμα πηγαίνω, και να το χρησιμοποιώ αφού βγώ απο το νερό για να ενυδατώσω το σώμα μου αλλά και τα μαλλιά μου. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει σε λουσμένα και στεγνά μαλλιά και δε ξέρω τι δουλειά κάνει και αν κάνει, στην θάλασσα όμως μου αρέσει να το χρησιμοποιώ.

Το έχετε δοκιμάσει? Σας άρεσε?
Περιμένω σχόλιά σας!
Φιλιά

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

~ Haul Time ~

Εκπτώσεις έχουμε, γυναίκες είμαστε δε θέλει και πολύ!! Πριν κανά δυο εβδομάδες πήγα μια βόλτα στα μαγαζιά και πήρα κάποια πραγματάκια και είπα να τα μοιραστώ μαζί σας. 

Ας ξεκινήσω με τα ρούχα!




Και τώρα ας πάμε σε κάτι πιο ενδιαφέρον...καλλυντικά!

Το πρώτο αριστερά είναι το καινούριο Ideal Soft, λαδάκι καθαρισμού από την L'oreal. Το έχω χρησιμοποιήσει μόνο δυο φορές και δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη, θα κάνω σίγουρα όμως κάποιο review. Γενικά μου φαίνεται αρκετά καλό προϊόν και το πιο σημαντικό είναι οτι αφαιρεί απίστευτα εύκολα την αδιάβροχη μάσκαρα.
Το δεύτερο είναι ένα λαδάκι για το σώμα, Ultimate Beauty Oil από τη Garnier. Μου αρέσει πάρα πολύ και το χρησιμοποιώ συνέχεια. Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει αυτή την λιπαρότητα που αφήνουν άλλα λαδάκια τέτοιου τύπου. 


 Έχει γίνει το αγαπημένο μου βερνίκι νυχιών. Είναι από την Erre Due, Last Minute 402 Banana Split. Ένα τέλειο κίτρινο "μπανανί" χρώμα, όπως λέει και το όνομά του. Με δυο στρώσεις έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα στο χρώμα. Έχει αρκετά καλή διάρκεια περίπου 4-5 μέρες και απλά το αγαπώ! 



Στα κραγιόν της Mac έχω μια αδυναμία αλλά και ποια δεν έχει?! Το συγκεκριμένο είναι το Up The Amp και είναι amplified. Ένα τέλειο έντονο μωβ χρώμα με αρκετά καλή απόδοση και διάρκεια. Από τότε που το πήρα δεν έχω σταματήσει να το φοράω.











Αυτές ήταν οι αγορές μου κορίτσια.
Ελπίζω να σας άρεσαν!
Θα χαρώ να διαβάσω σχόλια σας!
Φιλιά

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

~ Tag : 10 Things About Me ~

Η γλυκιά  Έφη από το Welcome Beauty With Effie με έκανε tag στο 10 Things About Me. Ευκαιρία να με μάθετε και λίγο καλύτερα!


1. Φοβάμαι απίστευτα τα σκυλιά, σε σημείο να αλλάζω δρόμο όποτε συναντάω κάποιο.

2. Λατρεύω τις σοκολάτες κυρίως τις lacta και νομίζω πως το μεγάλο κομμάτι εχει πιο ωραία γεύση από την υπόλοιπη σοκολάτα (!)

3. Δε θέλω κανένας να πειράζει τα πράγματα μου ή να τα αλλάζει θέση.

4. Είμαι 21 χρονών και μου αρέσει ακόμα να πηγαίνω διακοπές με την οικογένεια μου.

5. Οι κολλητές μου ήταν οι πρώτες φίλες που είχα στην πρώτη δημοτικού.

6. Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές στη ζωή μου παρόλα αυτά βαριέμαι εύκολα!

7. Αγαπώ οτιδήποτε εχει σχέση με καλλυντικά,ρούχα,μαλλιά και μπορώ να περάσω ώρες χαζεύοντας beauty blogs.

8. Εχω μια αδερφή κατα 3,5 χρόνια μεγαλύτερη και παρόλα αυτά πολλοί νομίζουν οτι είμαστε δίδυμες (?)

9. Μου αρέσει πάρα πολύ να βλέπω θρίλερ αν και φοβάμαι!

10. Πέρυσι έγινα για πρώτη φορά νονά!

Κάνω tag τα παρακάτω blogs, όποια θέλει όμως ας το κάνει!

Diary of a beauty addict
T the beauty queen
Beauty and the Food beast
Colorful Blast

Φιλιά 

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

~ Sunny Days & Cozy Nights ~

Hello ladies! Ελπίζω να είστε όλες καλά!
Μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές μου στην όμορφη Χιο!








Πολύ όμορφο νησί με αρκετά γραφικά χωριουδάκια. Το Πυργί (βλ. πρώτη φωτογραφία) μου άρεσε περισσότερο απ' όλα. Ωραίες παραλίες με πολύ κρύα νερά όμως! 
Εσείς που πήγατε ή που θα πάτε διακοπές?
Θα χαρώ να διαβάσω σχόλια σας!
Φιλιά

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

~ "Liebster Blog" Award, my first award ~

Το πρώτο βραβείο για το blog μου λοιπόν και αυτό χάρη στην Ελευθερία από το Diary of a beauty addict. Ελευθερία μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ!


Οι ερωτήσεις του βραβείου είναι οι εξής :

1. Το αγαπημένο μου φαγητό...είναι ο μουσακάς!
2. Δεν μου αρέσει στους ανθρώπους...η μιζέρια και η υποκρισία!
3. Μου αρέσει οι άνθρωποι με τους οποίους κάνω παρέα...να μου φτιάχνουν τη διάθεση!
4. Με ηρεμεί...η θάλασσα και η μουσική! 
5. Αγαπώ πολύ...την αδερφή μου <3 
6. Με νευριάζει...η αναισθησία! 
7. Δε θα αποχωριζόμουν ποτέ (αντικείμενο)...το iPad μου. 
8. Όταν ήμουν μικρή χάζευα συστηματικά αφίσες του...Σάκη Ρουβά (και ποιά δεν το έκανε?!)

Τα blogs που βραβεύω :

Welcome Beauty With Effie
..Beauty Diary..
Smudge It, Blend It, Rock It!
Just another vintage holic - The beauty edition
for queens by mary
Toothfairy's beauty tales

Οι κανόνες του βραβείου, τους οποίους τήρησα και εγώ ήταν οι εξής :
  • Αναφέρεις αυτόν που σου χάρισε το βραβείο και τον ευχαριστείς
  • Απαντάς στις ερωτήσεις που θα σου δοθούν
  • Βραβεύεις άλλα blogs
  • Ακολουθείς τα blogs που βράβευσες

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

~ Summertime sadness? No way! ~

Επιτέλους διακοπές! Ανέμελες στιγμές, διασκέδαση, όμορφα τοπία, παραλίες, βουτιές, ήλιος. Όλα τόσα όμορφα! Κι όμως το τελευταίο μπορεί να έχει άσχημες και επικίνδυνες επιπτώσεις για το δέρμα μας. Ο ήλιος αν και μας προσφέρει την βιταμίνη D που είναι πολύ σημαντική για τον οργανισμό μας, μπορεί να προκαλέσει και πολύ σοβάρες ασθένειες. Οπότε το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να προστατευόμαστε με κάποιο αντιηλιακό σε πρόσωπο και σωμα και να μην καθόμαστε με τις ώρες στον ήλιο. Με αφορμή λοιπόν τις διακοπές μου θα σας δείξω τι χρησιμοποιώ εγώ στην παραλία.


Το αντιηλιακό που χρησιμοποιώ για το σώμα είναι από τη Garnier, το Ambre Solaire με δείκτη προστασίας 30. Στα πρώτα μπάνια μου χρησιμοποιώ συνήθως αντιηλιακό με δείκτη προστασίας 50 γιατί εχω αρκετά λευκή επιδερμίδα. Τώρα όμως που έχω κάνει κάμποσα μπανάκια έχω αγοράσει αυτό. Μυρίζει πολύ όμορφα και απλώνεται και απορροφάται εξίσου εύκολα. 
Για το πρόσωπο χρησιμοποιώ από την Roc το Soleil Protection με δείκτη 50+. Είναι ένα αρκετά καλό αντιηλιακό με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας, καθώς το πρόσωπο είναι ευαίσθητη περιοχή και χρειάζεται πολύ καλή προστασία. Το μόνο αρνητικό του είναι οτι είναι λίγο λιπαρό και πιθανόν να μην κάνει για πολύ λιπαρές επιδερμιδες. Εμένα όμως δεν με ενοχλεί και το έχω ευχαριστηθεί αρκετά.
Όταν κάνω ηλιοθεραπεία χρησιμοποιώ το λάδι Sunsations της Carroten, που είναι ειδικό για μαύρισμα και το συγκεκριμένο δεν εχει καθόλου δείκτη προστασίας, γι αυτό το λόγο το βάζω πάνω από το αντιηλιακό μου.
Και τέλος μετά την θάλασσα και αφού κάνω ένα ντουζ χρησιμοποιώ της Garnier, φροντίδα μετά τον ήλιο για να ενυδατώσω την επιδερμιδα μου. 
Φυσικά δεν ξεχνάω ποτέ τα γυαλιά ηλιου μου και το καπέλο μου! 

Αυτά από μένα κορίτσια.
Εύχομαι να περνάτε όλες καλά και να απολαμβάνετε τις μέρες του καλοκαιριού!
Φιλια

Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

~ Monthly Favourites (July 2013) ~

Αν και λίγο καθυστερημένα, καλό μήνα κορίτσια! Πέρασε και ο Iούλιος λοιπόν!  Άλλος ένας μήνας και το καλοκαίρι τελειώνει. Αλλά ας μην μελαγχολούμε από τώρα. Εγώ ετοιμάζομαι να φύγω για διακοπές και είπα πριν φύγω να σας δείξω τα αγαπημένα του μήνα, τα οποία είναι αρκετά οπότε ας ξεκινήσω!


1. Ideal Soft νερό καθαρισμού. Γενικά μου αρέσουν πολύ τα νεράκια και τα προτιμώ για το ντεμακιγιαζ μου. Το συγκεκριμένο της L'oreal είναι πάρα πολύ καλό. Αφαιρεί το μακιγιαζ πανεύκολα, χωρίς τρίψιμο και χωρίς να ερεθίζει την επιδερμίδα. Το καλύτερο για μένα είναι οτι αφαιρεί πολύ εύκολα την μάσκαρα και δεν κάνει τα μάτια μου να τσούζουν, οχι όμως την αδιάβροχη κάτι που δεν με ενοχλεί και ιδιαίτερα. Δεν έχει άρωμα που είναι πολύ σημαντικό και είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο. Η τιμή του είναι στα 5,5 ευρώ και πιστεύω είναι εντάξει για ένα τέτοιο προϊόν.
2. Keracnyl Cream Complete Regulating Care από την Ducray. Είναι μια κρέμα που βοηθάει τα δέρματα με ακμή και δρα σε όλους τους παράγοντες που ευθύνονται για την εμφάνιση των ατελειών. Έχει μη λιπαρή υφή και απορροφάται κατευθείαν κάτι που την κάνει ιδανική ως βάση μακιγιαζ. Εγώ την χρησιμοποιώ πριν βαφτώ και το βράδυ αφού πλύνω το πρόσωπο μου. Η τιμή της είναι λιγο τσιμπημένη, είναι γύρω στα 13 ευρώ. Μπορείτε να την βρείτε σε online φαρμακεία όμως φνηνότερα.
3. Αποσμητικό Sanex Dermo Pro Hydrate. Από τα καλύτερα αποσμητικά που έχω χρησιμοποιήσει. Μυρίζει "καθαριότητα" και το άρωμα του κρατάει αρκετά. Όχι 24 ώρες όπως ισχυρίζεται αλλά σίγουρα προστατεύει για αρκετές ώρες. Περιέχει φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες και είναι ιδανικό για χρήση μετά την αποτρίχωση. Η τιμή του είναι γύρω στα 4 ευρώ.


4. L'oreal Matt & Messy. Τι να πώ για αυτό το προϊόν, πραγματικά μου έχει λύσει τα χέρια. Τα μαλλιά μου είναι φυσικά σπαστά και σχεδόν πάντα τα ίσιωνα. Τώρα όμως το καλοκαίρι με τόση ζέστη δεν την αντέχω τη θερμότητα. Αυτό το προϊόν μου δίνει ένα επιμελώς ατημέλιτο look και είναι αυτό ακριβώς που θέλω για το καλοκαίρι και κυρίως για τις διακοπές μου που δε θέλω να ασχολούμαι και ιδιαίτερα με τα μαλλιά μου.
5. Garnier Fructis, Goodbye Damage ορός κατά της ψαλίδας. Το αγάπησα από τη πρώτη στιγμή αυτό το προϊόν. Χάρη στα δυο συστατικά του το Keraphyll και το εκχύλισμα φραγκοστάφυλλου χαρίζει δύναμη και προστασία στα μαλλιά. Εγώ το χρησιμοποιώ σε νωπά μαλλιά από τη μέση του μήκους τους και μέχρι τις άκρες και κατά τη διάρκεια της μέρας για άμεση λάμψη. Μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό για να το κερδίσετε εδώ. 



6. Mac, All About Town. Το πιο τέλειο φουξια κραγιον για το καλοκαίρι. Ενυδατικό με αρκετά καλή διάρκεια. Το φοράω όλη την ώρα χωρίς να κάνω κάτι ιδιαίτερο στο υπόλοιπο μακιγιάζ μου. Ένα έντονο κραγιον, λίγο ρουζ και λίγη μάσκαρα και είμαι έτοιμη.
7. Color Riche Lip 404 , L'oreal. Ένα πολύ ωραίο κραγιον για πρωινά μακιγιαζ, όταν δε θες κάτι έντονο. Έχει ένα ροζ-μωβ χρώμα με απαλό shimmer. Η διάρκεια του δεν είναι μεγάλη, όμως κάνει τα χείλη να φαίνονται ζουμερά και είναι το αγαπημένο μου όταν θέλω να βάλω κάτι στην παραλία.
8. Color Show Maybelline, 83 Pink Bikini. Πόσο τέλειο όνομα και πόσο υπέροχο χρώμα! Έχει γίνει το αγαπημένο μου για φέτος το καλοκαίρι. Ένα έντονο ροζ χρώμα με τέλεια απόδοση και μεγάλη διάρκεια, σίγουρα 4-5 μέρες.
9. Ole Caliente, Essie. Το πρώτο βερνίκι νυχιών που έχω από essie και πραγματικά είναι τέλειο. Η απόδοση του φανταστική και με μια στρώση έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, αν και εγώ τα περνάω πάντα και δεύτερη. Η διάρκεια του είναι αρκετά καλή και το χρώμα του είναι ένα υπέροχο κόκκινο-πορτοκαλί.

Αυτά ήταν τα αγαπημένα του Iουλίου.
Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά? Σας άρεσε?
Θα τα πούμε σύντομα!
Φιλιά